Π.Ο.Ε. Δ.Ε.Υ.Α.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 11:04

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κρήτη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4-3-2022 και ώρα 12.00 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Ηρακλείου με εργαζόμενους από τις ΔΕΥΑ της Κρήτης και τη συμμετοχή του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν βουλευτές του νομού, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, εκπρόσωποι κομμάτων, Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων της Κρήτης και δημοσιογράφοι όλων των μέσων ενημέρωσης του νησιού.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Ηρακλείου, συνάδελφοι-εκπρόσωποι των άλλων σωματείων του νομού και απεύθυναν χαιρετισμό οι παραπάνω εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων της περιοχής.

Η διαμαρτυρία ήταν από τις πρώτες ειδήσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στα βασικά αιτήματα που ήταν οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού στις ΔΕΥΑ και η μεγάλη αύξηση ενεργειακού κόστους.

Επειδή θεωρούμε ότι η στάση εργασίας και το συλλαλητήριο είχε μεγάλη επιτυχία προτείνουμε να επαναληφθεί σε όλες τις περιφέρειες της χώρας με πρωτοβουλία τοπικών σωματείων και τη στήριξη της Ομοσπονδίας.