Π.Ο.Ε. Δ.Ε.Υ.Α.

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 11:18

Ανακοίνωση για το Συνέδριο

Με επιστολή που στάλθηκε τα σωματεία ενημερώθηκαν για την κήρυξη του 12ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2022.

Σχετικά με τις διαδικασίες σύγκλισης του Συνεδρίου, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα παρακάτω και για τα οποία θα πρέπει να ενημερώσετε τους αντιπροσώπους σας:

  • Το συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο «GRAND HOTEL PALACE» και οι εργασίες του θα αρχίσουν την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 5:00 το απόγευμα.

  • Πρέπει να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι αντιπρόσωποι για το συνέδριο διότι πολλοί δεν το γνωρίζουν.

  • Η ομοσπονδία συνεργάζεται με το τουριστικό γραφείο VERGINA TRAVEL για τη διοργάνωση του συνεδρίου. Άνθρωποι του τουριστικού γραφείου θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους αντιπροσώπους για την διαμονή τους. Ο αριθμός του τηλεφώνου που θα καλείστε από το τουριστικό γραφείο είναι 23310-22200 Δεν χρειάζεται οι σύνεδροι να επικοινωνήσουν με το τουριστικό γραφείο ούτε με το ξενοδοχείο.

  • Σωματεία που δεν έχουν κοινοποιήσει στην ομοσπονδία τα προσωπικά email των αντιπροσώπων να το κάνουν άμεσα. Απαιτούνται από το νέο νόμο για εκλογές στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

  • Σε περίπτωση που υπάρχουν προγραμματισμένες μεταβολές στη σύνθεση των αντιπροσώπων σας, θα πρέπει να μας τις γνωρίσετε μέχρι και τις 25 Μαρτίου υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα επίσημα στοιχεία για τη νομιμοποίηση της συμμετοχής των αναπληρωματικών αντιπροσώπων.

  • Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από την ομοσπονδία. Για τα έξοδα μετακίνησης με μέσα μαζικής μεταφοράς απαιτούνται παραστατικά εισιτηρίων ενώ για μετακίνηση με αυτοκίνητο απαιτούνται αποδείξεις καυσίμων και διοδίων. Τα παραστατικά θα προσκομισθούν τις ημέρες του συνεδρίου στη γραμματεία του συνεδρίου και θα καλυφθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε λογαριασμό τραπέζης που θα προσκομίσουν οι δικαιούχοι αντιπρόσωποι.

  • Ενημερώνουμε τους συνέδρους ότι σύμφωνα με το νόμο 1264/1982, άρθρο 17, παρ. 2δ και της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, άρθρο 6, παρ. 7 του 2009, δικαιούνται συνδικαλιστική άδεια με αποδοχές όσες ημέρες διαρκεί το συνέδριο.

  • Επισημαίνουμε ότι για να συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας πρέπει τα σωματεία να είναι οικονομικά τακτοποιημένα.  

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Ομοσπονδίας.